Klaipėdos Švyturio arenos komandoje – žinomas virtuvės šefas

2024-03-06

Didžiausia uostamiesčio renginių erdvė stiprina pajėgas – nuo kovo „Švyturio arenai“ talkina garsaus šalies šefo Roko Galvono vadovaujama „Roko virtuvė“.

„Esu iš tų žmonių, kurie mėgsta iššūkius ir naujoves, kita vertus, pati sritis man nesvetima. Jau devintus metus aptarnauju įvairius renginius, o jų mastas nuolat auga. Tad natūralu, kad kartu subrendo ir nauji ambicingi planai – dirbti ne tik visame Aukštaitijos regione, bet ir pajūryje“, – sako šiuo metu keturių restoranų bei vieno gamybos cecho tinklui vadovaujantis virtuvės profesionalas.

„Švyturio arenos“ renginių dalyviams jis žada ne vieną naujovę, tačiau visus sumanymus  vienija bendras vardiklis – išskirtinumas ir kokybė.

„Išsikėlėme sau tikslą siūlyti kokybišką ir įdomią virtuvę tiek VIP, tiek kitose arenos aptarnavimo zonose. Kartu siekiame įrodyti, kad greitasis maistas nebūtinai yra prastos ar menkavertės paslaugos sinonimas“, – teigia R. Galvonas.

Profesinį azartą įkvepia ir įvairialypės arenos patalpų pritaikymo galimybės – dar nemažai neišnaudoto potencialo virtuvės šefas regi ne tik kalbėdamas apie didžiuosius, bet ir labiau kamerinius, privačius renginius kurie galėtų vykti jaukioje „Švyturio arenos Klubo“ erdvėje.

„Dirbti labai įdomu, nes bet kokiu atveju tai yra specifinis objektas, reikia su juo gerai susipažinti, „susidraugauti“, – atviras „Roko virtuvės“ įkūrėjas. – Tačiau neabejoju, kad „Švyturio arenoje“ apsilankę žmonės netruks pastebėti ryškius pokyčius ir įvertinti kiek kitokį konceptą.“

Praėję metai „Švyturio arenai“ buvo itin sėkmingi – įstaigos direktorė Aida Aleksandrovienė neabejoja, jog tai yra dėsninga nuoseklios investicijos į klientų patirtį pasekmė.

2023-iaisiais uostamiesčio arenoje įvyko 106 renginiai, kuriuose dalyvavo apie 200 tūkst. lankytojų. Nepralenkiamu bilietų pardavimų rekordu tapo SEL koncertas – į jį parduota daugiau nei 7 tūkst. bilietų. Tuo metu renginio dienos pardavimo rekordas (600 bilietų) priklauso Natalijai Bunkei. Abu koncertai „Švyturio arenoje“ vyko gruodį.

„Praėję metai taip pat buvo gausūs įspūdingų verslo renginių, tokių kaip jubiliejinės koncernų šventės, o gruodį areną savo kalėdiniams vakarėliams pasirinko net pusšimtis įmonių iš viso Vakarų Lietuvos regiono. Džiugu, kad vis labiau populiarėja ir „Švyturio arenos Klubo“ erdvė – mūsų klientai ją noriai renkasi tiek koncertams, tiek įvairioms privačioms šventėms“, – sako „Švyturio“ arenos vadovė A. Aleksandrovienė.