Gerumo PARA-TONE Klaipėdos sutrikusio vystymosi kūdikių namams paaukota per 4000 eurų

2023-07-03

Visi klaipėdiečiai ir miesto svečiai buvo kviečiami visą parą praleisti aktyviai ir dar prisidėti prie paramos minėtos įstaigos vaikučiams. Visi norintieji galėjo ateiti pasportuoti ant “Švyturio” arenos parketo, ant kurio krepšinį ne kartą yra žaidę Lietuvos krepšinio rinktinės vyrai bei reprezentacinė mūsų miesto krepšinio komanda „Neptūnas”. 

„Švyturio” arenos atstovai pasidžiaugė, kad krepšinį žaisti arenoje panoro ne tik pavieniai klaipėdiečiai, bet ir sulauktą gražių iniciatyvų.

„3 valandas vaikams pažaisti krepšinį ant „Švyturio” arenos parketo padovanojo UAB „Albright Lietuva” ir UAB „Vlantana”. Tokią proga buvo suteikta trims vaikus globojančios organizacijoms: Žemaičių Kalvarijos vaikų ir jaunimo centrui „Vilties vėrinėliai”, Gargždų socialinių paslaugų centro Pagalbos vaikui ir šeimai padaliniui ir Lapių vaikų namų paramos fondas”, – „Vakarų ekspresui” pasakojo „Švyturio” arenos direktorė Aida Aleksandrovienė.

Taip pat ji dėkojo Klaipėdos „Neptūno” klubo sporto direktoriui Martynui Mažeikai bei treneriams Audriui Mineikiui ir Radvilui Kneižiui, kurie puikiai užėmė vaikus, pateikę jiems ir praktinių žinių ir prisijungę prie vaikų gero laisvalaikio ir sporto „Švyturio” arenoje.

„Smagu, kad visas „Neptūno” klubas prisidėjo prie šios gerumo akcijos komunikacijos, o Klaipėdos baseinas dar minėtus vaikučius pasikvietė ir paplaukioti bei papramogauti baseine”, – pabrėžė „Švyturio” arenos direktorė.

„Švyturio” arenoje per parą Klaipėdos sutrikusio vystymosi kūdikių namams buvo surinkta 1900 eurų paramos. Visi pinigai buvo tiesiai pervesti į kūdikių namų sąskaitą – vedė patys užsakovai/paramos davėjai.