10-asis, jubiliejinis V. Garasto taurės krepšinio turnyras jau šį rugsėjį!

2023-07-03

Šiemet Švyturio arenoje vyks jubiliejinis 10-asis Vlado Garasto taurės krepšinio turnyras. Šis turnyras yra vienas iš labiausiai laukiamų renginių krepšinio mėgėjų tarpe, kuris suteikia puikią galimybę stebėti aukščiausio lygio  krepšinio varžybas, dar prieš prasidedant sezonui.

Vlado Garasto taurės turnyras yra skirtas pagerbti žymų Lietuvos krepšinio trenerį Vladą Garastą, kuris prisidėjo prie daugelio krepšininkų talento ir vystymo. Turnyras pritraukia stipriausias Lietuvos ir tarptautines komandas, kurios varžosi tarpusavyje dėl čempiono titulo.

Šių metų jubiliejinis turnyras Švyturio arenoje bus ypatingas, nes dešimtajame turnyre netrūks šventinės atmosfos, gerų emocijų ir rėmėjų prizų, o pačios varžybos žada aukštą intensyvumą ir įsimintinas akimirkas. Tai bus ne tik sportinė šventė, bet ir puiki proga susitikti su kitais krepšinio gerbėjais ir dalintis įspūdžiais bei emocijomis.

Visi, kas nori pamatyti atkaklias krepšinio rungtynes, tarp lygiaverčių komandų, pasimėgauti šventine programa ir pajusti kaitinančią arenos atmosferą, yra kviečiami prisijungti prie šio jubiliejinio renginio.